Közösségi média marketing

Szeretnéd végre 100%-osan kihasználni a social media lehetőségeit? Megmutatom hogyan vehetsz ki Te is pénzt a Facebookból és az Instagramból.

Közösségi média marketing

Szeretnéd végre 100%-osan kihasználni a social media lehetőségeit? Megmutatom hogyan vehetsz ki Te is pénzt a Facebookból és az Instagramból.

Kétségtelen, hogy hirdetned kell

5,8 millió ember használja itthon a közösségi médiát, ami azt jelenti, hogy a hazai lakosság 60%-a aktívan Facebookozik (ebből a nyugdíjasok a legaktívabbak!), és 2 millióan rendszeresen görgetik az Instagram hírfolyamot.

Hahó, milliókat elérsz a social medián keresztül!

Érted már, hogy miért kötelező jelen lenned és miért szükséges hirdetned?

Sőt, a magyarok kiemelkedően sokat pörgetik a Facebook hírfolyamot: naponta átlagban 82 percet.

De van még valami, ami miatt igazán izgatott leszel.

A Facebook és az Instagram minden elérhető adatot tárol a júzerekről. Az algoritmus a használat során figyeli, elemzi, majd csoportokba rendezi a felhasználókat.

Ezeket az információkat a Facebook (és az Instagram) Neked elérhetővé teszi, mint hirdető.

 

Ennyire részletesen tudjuk becélozni a CÉLCSOPORTODAT

Nem / ÉLETKOR

Földrajzi helyek

(lakhely, utazási cél, tartózkodási hely)

Végzettség

ISKOLA / MUNKAHELY

MUNKAHELYI POZÍCIÓ

(terület, iparág)

Érdklődési körök / hobbik

Közelgő ALKALMAK

(pl.: házassági évforduló, születésnap, baba érkezés)

párKapcsolati státusz

(pl.: egyedülálló, kapcsolatban, eljegyzett, házas, özvegy, stb.)

Érdklődési körök / hobbik

(pl.: utazás, kertészet, foci, jóga, konditerem, sport, gasztro)

A Facebookon feladott hirdetésekkel a termékedet vagy szolgáltatásodat könnyen elérhetővé teszed a célközönséged számára a lézerpontos célzásnak segítségével. Mindezt a jelenleg legnagyobb megtérülést hozó hirdetési felületen.

Ugye, nem a marketingen akarsz spórolni?

Ezt kapod, ha velem dolgozol

TELJES STRATÉGIA TERVEZÉS

Nem hiszek abban, hogy csak egy kampányt, vagy csak egy hirdetést futtatunk. Komplett, szakmai stratégiát alakítunk ki, majd felépítem a social jelenléted.

 

CÉLKÖZÖNSÉG ELEMZÉSE

Folyamatosan tesztelem a célközönséged, hogy a lehető legpontosabban tudjunk célozni. Ezért lesz egy idő után igazán költséghatékony hirdetni.

 

FACEBOOK PIXEL TELEPÍTÉS

Installálom a konverziókövetéshez szükséges képpontokat a weboldaladra. Ezzel segítjük a kampányaidat a maximumra futtatni.

 

FACEBOOK HIRDETÉS KEZELÉS

Miután elkészítettem a hirdetéseket, azokat karban is tartom. A futó hirdetéseket tesztelem, optimalizálom, és amelyek nem hoznak jó eredményt, azokat kikukázom.

 

INSTAGRAM HIRDETÉS KEZELÉS

Az Instagram jelenlétedet kiemelt posztokkal és hirdetésekkel is megtoljuk, így a cégeddel el tudunk érni olyan embereket is, akik eddig nem ismertek téged. Ez lesz az egyik kedvenc eszközöd!

 

REMARKETING

Nem elég, hogy elérjük az embereket, a honlapodon járt látogatókat vissza is csábítjuk különböző üzenetekkel és ajánlatokkal.

 

A/B TESZTELÉS, OPTIMALIZÁLÁS

 Jól sikerült egy kampány? Tesztelni kell valamit? Csinálunk több verziót és útjára engedjük. A bevált verziókat tovább finomítjuk, így lesz igazán jó a végeredmény.

 

ÁLLANDÓ ELEMZÉS

Rendszeresen kapsz tőlem összefoglaló statisztikákat a kampányaid teljesítéséről és a következő időszak tervezetéről.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Minden, ami a social media marketing szolgáltatással kapcsolatos.

Mennyibe kerül? (hirdetési költség nélkül)

A munkadíjam kezdőára havi 35 900 Ft-tól indul, természetesen ez a projekt összetettsége szerint változhat. Személyre szabott árat csak kapcsolatfelvétel után tudok kalkulálni.

Miért ilyen drága a munkadíjad?

Nem az. 🙂

Sőt, a piacon az áraim a piacon egészen kedvezőnek számítanak. Ezt azért tudom megtenni, mert nem kell (még) alkalmazottakat fizetnem és irodát sem bérlek, viszont a folyamatosan növekvő érdeklődéssel arányosan a következőkben növekedhetnek az árak. Szeretnék minőségi szolgáltatást nyújtani, erre pedig csak akkor van lehetőség, ha nem oszlik meg túlságosan a figyelmem.

Mennyit érdemes költenem havonta hirdetésre?

Erre nehéz válaszolni, mert ez piaconként változik, de hogy kalkulálni tudj, legalább havi 50.000 Ft-ot érdemes rászánnod, amennyiben hazai piacra lősz és legalább 120 000-150 000 Ft-ot, ha nemzetközi piacot szeretnél célozni.

Le tudjuk tesztelni egy hónapig?

Sajnálom, de új partnereimnél a minimális szerződési idő jelenleg 3 hónap.

A social folyamatok kiépítéséhez idő kell. Minimum egy évben érdemes gondolkodnod, viszont ha 3 hónap után nem érzed az előrelépést, lezárhatjuk az együttműködést.

Mennyire kell benne lennem a folymatban?

Úgy fog kinézni a történet, hogy először közösen megtervezzük a főbb stratégiai elemeket és a kampánybeli lépéseket. Ezután hozzáadom az én szakmai és technikai tudásomat, majd küldöm, a riportokat és átbeszéljük az addigi teljesítményt.

Milyen rendszerekkel dolgozol?

Kizárólag WordPress alapú weboldalakkal dolgozom. Tapasztalataim alapján az egyedi fejlesztésű honlapokkal (a programozók terheltsége okán) rettentő hosszadalmas és körülményes mindenfajta módosítás / beállítás / kérés.

Az általam használt automatizációs szoftverek közül nálam a Mailchimp és az ActiveCampaign a két favorit, elég jó áron kínálnak profi eszközöket.

Ezeket megfelelően beállítom Neked és szívesen megtanítom a használatát is, pont úgy, ahogy a WordPresst is.

Weboldalt is csinálsz?

Abszolút igen! Sőt, ha komolyan hirdetni szeretnél, akkor mindenképpen szükséged lesz előbb-utódd egy jól működő weboldalra.

Az egyetlen feltétel, hogy Te is WordPress weboldalban gondolkodj. Ha még nincs WP oldalad – de váltani szeretnél – vagy a WP oldalad átalakításra szorul, akkor örömmel segítek.

Én nem programozói és fejlesztői, hanem marketinges szemlélettel építem fel a honlapodat, így az eladásra koncentrálok, hiszen – ha a mágikus gömböm nem csal – neked is a bevétel számít. Eszerint határozom meg – veled közösen – a színeket, a szövegeket, a menüt és a gombok elhelyezkedését is.

Ha marketing szemlélettel elkészített weboldalt szeretnél, kérj ajánlatot!

Van garancia?

Nem tudok garanciát vállalni arra, hogy X idő alatt, Y vevőt szerzek neked és Z bevételed lesz, hiszen ez rengeteg dolog külső és belső körülmény függvénye. Arra nem tudok garanciát vállalni, amire nincs befolyásom.

Arra természetesen vállalok garanciát, hogy az általam elvállalt feladatokat (pl.: stratégiák, hirdetések, kampányok elkészítése) időben, kiváló minőségben, precízen elvégzem.

Ki vagyok én?

Hello, Huszár Richárd vagyok,

szabadúszó online marketinges és kreatív szakember.

Miért gondolom, hogy tudok Neked segíteni?

• a legkülönbözőbb piacokon tevékenykedő cégekkel dolgozom együtt
• több ezer marketingszöveget és hirdetésszöveget írtam meg
• a Glamour magazinban több reklámszövegem is megjelent
• több száz sikeres online kampányt végigvittem
• megszámlálhatatlan marketing hírlevelet kiküldtem
• tengernyi grafikát kreáltam, amelyekkel szinte biztos, hogy Te is találkoztál már
• több tucat landing page-et raktam össze és szövegeztem meg
• az ügyfeleim megbíznak az ötleteimben és adnak a szavamra

 

Ötletelni sokan tudnak, én megvalósítok.

Beszéljünk a közösségi média marketingedről!

Melyik szolgáltatás érdekel? *