Marketingszemléletű Weboldal készítés

Marketingszemléletű weboldal készítés

Ismerem a problémáid!

Van honlapod, de gőzöd sincs arról, hogyan tudnál végre pénzt is keresni vele?

Több százezerért készítettek neked egy weboldalt, ami nincs megtöltve tartalommal és nem is látogatják?

Még nincs weboldalad, de ezerrel agyalsz rajta, viszont fogalmad sincs, hogyan kellene kezdened?

Nézegeted a webes fiúk munkáit, szépek-szépek, de neked olyan kell, ami tényleg ELAD?

Az összes általam készített honlapot marketinges szemlélettel tervezek meg. Így alakítom ki a designt, így írom meg a marketingszövegeket, így nem egy üres honlapot kapsz, amivel még sok pepecselés lesz. Kulcsrakészen adom át Neked.

Ezután neked már annyi dolgod lesz, hogy megtöltsd friss tartalommal és elindítsd a hirdetéseket, majd figyeld a konverziókat.

Ha nem tudod, hogyan érdemes a tartalomstratégiádat megtervezni, vagy a hirdetésekkel és a forgalomtereléssel kapcsolatban szükséged van segítségre, állok rendelkezésedre.

A WEBOLDAL NEM CSAK JÓL FOG KINÉZNI.

ELLENÁLLHATATLAN, JÓL-KONVERTÁLÓ SZÖVEGEKKEL LESZ MEGTÖLTVE.

Olyan szövegekkel, amelyek hamar kinyitják a látogatóid pénztárcáját.

De a szövegezés még csak a kezdet. Marketinges szempontból is felkészítem a honlapod. A jól beállított marketing rendszerrel a látogatóid pontosan akkor fogják látni a tartalmaidat, amikor nekik éppen szükségünk van rá, illetve akkor, amikor a legkevesebb meló meggyőzni őket:

  • elhelyezésre kerül a Google Analytics szoftver követőkódja, amellyel részletes statisztikát kapsz a honlapodról. Ilyen részletekig tudsz vizsgálódni: kik böngészik, honnan, mit csinálnak (vásárlási folyamat), ráadásul látni fogod azt is, ha egy kampányod hibázik – és azt is látni fogod, hogy hol veszted el őket!
  • beállítom a Facebook Pixelt, és elkészítem a szükséges konverziós eseményeket is… így pontosan tudni fogod, hogy hány forint hasznot hozott neked egy-egy Facebook hirdetésre költött forint.
  • telepítem a legjobb WordPresses SEO bővítményt, és agyonoptimalizálom vele a weboldalad minden egyes aloldalát… hogy idővel a Google ingyen szállíthassa neked a látogatókat. Ez már önmagában óriási előny a konkurenseiddel szemben.
  • igény szerint profi konverziónövelő szoftvereket is beüzemelek a weboldaldon… kosárelhagyó popupok, leadgeneráló és szegmentáló beúszó ablakok, dinamikus CTA-k, hőtérképszoftver, online robot-ügyfélszolgálatos… amire csak szükséged van.
 

Érdekel a weboldal készítés?

Tudom, mi a baj a hagyományos webfejlesztőkkel

Nem programozó vagyok, hanem marketinges

Te vállalkozóként a honlapoddal értékesíteni szeretnél, nem egy kirakatdísz kell, amit mutogatni tudsz.

Én, mint marketinges az eladásra specializálódtam.

Segítek megtalálni az ideális vevődet (buyer persona), és a honlapodat úgy készítem el, hogy az telitalálat legyen a látogatóidnak. A színeket, a designt, a szövegeket mind az alapján határozom meg, hogy a vállalkozásod mit árul és kiket céloz meg.

Marketingszemléletű weboldal készítés​
Marketingszemléletű weboldal készítés​

Megtöltöm a weboldalad tartalommal

A design és a funkcionalitás édeskevés. A legtöbb webfejlesztő profi a programozásban, de nem értenek a szövegíráshoz.

Ha egy webfejlesztő cégnél nincs senki, aki egy kicsit is ért a szövegíráshoz, akkor duplán ráfizetsz, mert azt külön ki kell szervezned. Általában ezek a cégek csak a weblap keretét készítik el.

Nálam nincs csak weboldal-váz (kivéve, ha direkt ez az igényed), én megírom a szövegeket is, és azok nem harmadrangú hatást fognak kelteni. Hobbiként tekintek a copywritingra, ezért elfelejtheted a sablonszövegeket, tőlem profi szövegeket kapsz az oldaladra.

WordPress weboldal készítés

Miért pont wordpress?

Könnyen kezelhető

Úgy tervezték meg, hogy a hozzá nem értők is hamar meg tudják tanulni a használatát. Én 10 évesen tanultam meg a WordPress alapjait. Pár nap alatt meg elsajátítható.

Univerzális

Nem kell milliókat költened egyedi fejlesztésű oldalra, a WordPresszel szinte minden megvalósítható, legyen szó kicsi céges oldalról, blogról, komplex weboldalról, vagy webshopról.

31,6%

A teljes internet weboldalainak 31,6%-án WordPress fut. Olyan nagyágyúk tették le mellette a voksukat, mint a Sony, a Forbes, a The New York Times, vagy a Fehér Ház hivatalos oldala.

Mit tartalmaz a weboldalkészítés?

Összegyűjtöttem számodra néhány kérdést, amelyek talán benned is megfogalmazódtak a weboldal készítés kapcsán.

Ingyen SSL certifikáció

Első a biztonság, ez nem kérdés. Már a Google is előrébb sorolja az SSL tanúsítvánnyal rendelkező weboldalakat. 2018-ban nem csak ajánlott, hanem egyenesen kötelező.

WordPress CMS betanítás

Te szeretnéd felölteni a tartalmaidat? 1-2 óra alatt betanulható a WordPress működése. Megmutatom, hogyan tudsz tartalmat feltölteni, így egyszerűen, mégis profin fogod kezelni az új weboldalad.

Kreatív marketingszövegek

A honlapod akkor működik jól, ha ütősek a szövegeid! Ezt a melót ezt nyugodtan bízd rám, nem kell azon filóznod, hogy milyen szöveget írj a weboldaladra.

Integrált marketing eszközök

Telepítem az Analytics és Facebook Pixel kódokat. Ha igényled, telepakolom az oldalad egyéb mérőeszközökkel is.

Maximális biztonság + sebesség

A weboldalad nem egyszerűen villámgyors lesz, de felkészülünk a biztonsági támadásokra is. Csak prémium eszközökkel dolgozom.

Rendszeres karbantartás

Weboldalad zökkenőmentes működése érdekében folyamatosan karban is tartom, és ügyelek a biztonságra.

Weboldal készítés GYIK

Miért téged válasszalak?

Mert én nem webprogramozó vagyok. Engem nem a programkód érdekel és gondolom téged sem (ha hiszed, ha nem, sok webest az érdekel mennyire “tiszta” a honlap forráskódja!).

Neked eredményekre van szükséged. Én marketingszempontok alapján építem fel a honlapod minden részét. A design és a szövegek rendszert alkotva kerülnek a helyükre.

Van már weboldalam. Azt is átalakítod, vagy csak újat készítesz?

Alapesetben kizárólag olyan honlapokkal dolgozom, amelyet én építek fel. Csak abban az esetben alakítok át weboldalt, ha újratervezésről van szó, de ebben az esetben is az én szerveremen, és az én eszközeimmel, tehát WordPress lesz a weboldal motorja (webshop esetén lehet kivétel). Csak így működhet a gyors és akadálymentes együttműködés.

Milyen gyorsan készül el az oldalam?

A legtöbb honlappal 1 hónapon belül elkészülök. Az idő persze függ a Te igényeidtől is, de a megrendelés után általában 4-8 hét alatt kész a teljes folyamat.

Gyors vagyok, de nem vállalok SOS munkákat, mert abból általában csak kapkodás van, és nem születik kielégítő eredmény.

Kérlek kalkulálj legalább 1 hónappal.

Vannak egyéb költségek a weboldal készítés során?

A munkadíjon kívül már csak a tárhely és a domainnév éves díját kell fizetned (az első 2 év benne van az árban), és opcionálisan a karbantartási díjat. Ez általában havi pár ezer forint, és utólag is ráérsz eldönteni, hogy kéred-e. Extra eszközök igénybevétele esetén ezekkel külön elszámolunk.

Ki vagyok én?

Marketingszemléletű weboldal készítés​

Hello,

Huszár Richárd vagyok,

szabadúszó online marketinges és kreatív szakember

Miért gondolom, hogy tudok Neked segíteni?

 

• A legkülönbözőbb piacokon tevékenykedő cégekkel dolgozom együtt
• Több ezer marketingszöveget és hirdetésszöveget írtam meg
• A Glamour magazinban több reklámszövegem is megjelent
• Több száz sikeres online kampányt végigvittem
• Megszámlálhatatlan marketing hírlevelet kiküldtem
• Tengernyi grafikát kreáltam, amelyekkel szinte biztos, hogy Te is találkoztál már
• Több tucat landing page-et raktam össze és szövegeztem meg
• Az ügyfeleim megbíznak az ötleteimben és adnak a szavamra

Ötletelni sokan tudnak, én megvalósítok.

lezárt projekt
0
hirdetésszöveg
0 +
elkészített weboldal
0 +

Készen állsz az online jelenléted felturbózására?

Visszaesett a forgalmad?

Most nem érdemes leállni a marketinggel, mert a dolgok rendeződése után az fog a legjobban rajtolni, aki folyamatosan résen van!

 

Pszt, van itt valami!

Villámkonzultáció

Foglalj egy 15 perces díjmentes telefonos villámkonzultációt!

Nyugi, akkor hívlak, amikor neked alkalmas.

Mikor hívhatlak?
(többet is bejelölhetsz)